Profil20 for par

 

Hvor godt kjenner du din kjærestes/partners egenskaper, prioriteringer og måte å tenke på?

 Kommuniserer og forstår dere hverandres behov, eller snakker dere forbi hverandre?

 Lever du i et lykkelig parforhold, eller er det noe i relasjonen du gjerne vil endre?

 Hva kan personlighetstesten «Profil20» gjøre for å forbedre kommunikasjon og forståelse?


Hvorfor-ta-Profil20
Kommunikasjon og ikke minst forståelse av hverandres kommunikasjon, er viktige nøkkelfaktorer for et trygt, godt og utviklende samliv. Mange par opplever i perioder at de snakker forbi hverandre, prioriterer forskjellig eller ikke lytter til hverandre, og dette kan lede til misforståelser, irritasjon, frustrasjon og konflikter.

Hva vet du om din partners kommunikasjon? Vet du f.eks. hvilken sans partneren din foretrekker å bruke når han/hun kommuniserer? Kommuniserer han/hun i bilder eller i ord eller følelser? Gjør du det samme, eller kommuniserer du på en annen måte enn din partner?

I samliv og ekteskap er evnen og viljen til kommunikasjon den viktigste nøkkelen til suksess. Dessverre er også kommunikasjon, eller mangel på kommunikasjon, en av hovedgrunnene til frustrasjon, irritasjon og skuffelse. Dårlig kommunikasjon partnere imellom kan ha en tendens til å utvikle seg over tid. Ting som burde vært sagt, blir ikke sagt, og det hele ender med en nedadgående spiral hvor uforsonte ting hoper seg opp. Hvorfor har vi så lett for å snakke forbi hverandre? Hva er det som gjør det så vanskelig å snakke åpent og ærlig med sin partner? Er det redsel for misforståelse og avvisning? Latterliggjøring?

Mulighetsverktøyet Profil20 er en personlighetstest utviklet bl.a. for å kunne forklare hvorfor vi som individer er forskjellige, prioriterer forskjellig, tenker forskjellig og handler forskjellig. Profil20 gir oss innblikk i egen atferd og forventninger samtidig som den, brukt i parforhold, kan gi innsikt i muligheter, begrensninger og utfordringer hos begge parter.
 

Fire-figurer-med-tekst-web

Profil20 gir innblikk i likheter og ulikheter og forklarer hvorfor det er slik. Dette skaper rom for større forståelse og aksept. Det er nå engang slik at noen har stort behov for system, orden og struktur, mens andre har større frihetsfølelse i ustruktur. Noen har høyt ambisjonsnivå når det gjelder jobb, mens andre kan ha større fokus på hjem og familie.

Vil dårlig kommunikasjon bli bedre av seg selv? Vil det naturlig bedres over tid? I noen tilfeller kan det skje, men som regel ikke. For mange vil den nedadgående spiralen som dårlig kommunikasjon skaper, føre til større og større isolasjon i relasjonen. Partnerene sklir lengre og lengre vekk fra hverandre i takt med frustrasjonen og irritasjonen som vokser. Men om man lærer seg hvordan en selv og partneren tenker og kommuniserer, hvilke behov han/hun har og i tillegg forstår mer om hvorfor atferden er som den er, så vil man kunne begynne å snakke samme språk. Dette er i alle fall ett steg i riktig retning, og dersom begge parter er interessert i å bli kjent med hverandres behov, er mye gjort.


TILBUD FOR PAR

Benytt deg/dere av følgende tilbud fra Profil20. Én Profil20 koster vanligvis 990.- kr inklusiv moms. Nå får dere 2 stk Profil20 som par, dvs at den andre Profil20’en er gratis. Eller som noen ville sagt det; begge er halv pris…

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på www.Profil20.no, ta testen og betale for denne. Vi sender deretter din 21 siders Profil20-rapport til deg sammen med en rabattkode, som gir dere 1 gratis test, i tillegg til den du har betalt.

 

De-4-Familier-korrektur

 

Profil20 har mange muligheter, og kan for deg som privatperson være et spennende, underholdende og lærerikt verktøy for selvoppdagelse og utvikling, og kan også sees som en bekreftelse på dine egenskaper, din tenkestil og dine behov. Den samler fragmenter av deg, setter dem sammen til en større helhet og beskriver litt av kompleksiteten som ligger i din person. Profil20 gir deg en tilbakemelding på hvordan du tenker, hvilke gode egenskaper du har, hva du foretrekker og hvorfor, hvordan du best lærer, hvordan du kommuniserer og handler, bare for å nevne noe. Den gir et spennende innblikk i, og overblikk over det viktigste mennesket i ditt liv – nemlig deg. Og ikke nok med det, igjennom å bli bedre kjent med deg selv vil du også lettere kunne sette deg inn i hvorfor andre tenker og handler som de gjør. Kanskje er det like spennende å lese om din partner som det er å lese om deg selv? En ting er sikkert, noen aha-opplevelser vil du/dere få…

 

Lykke til og takk for at du leste om denne muligheten.
Lurer du på noe, kan du kontakte oss på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.